player image
player image

Thisted FC skriver med to egne talenter

Thisted FC har indgået kontrakt med 2 U19-spillere, Jesper Smed Søndergaard og Kasper Yde Hedegaard, der fremover vil være en del af førsteholdstruppen i foreløbig sæsonen 2018/2019.

Direktør Karl Kristian Guldhammer er glad for at have fået de to talenter på kontrakt.

"Det er vores store satsning på eliteungdommen, hvor vi bl.a. har DBU B-licens, der løbende giver mulighed for vi kan supplere vores førsteholdstrup med lovende talenter. Nu er turen kommet til Jesper og Kasper, der med dagens kontrakter, får chancen for at udvikle sig optimalt på højeste niveau i dansk fodbold" slutter Karl Kristian Guldhammer.

Kontakterne har naturligvis også skabt glæde hos spillerne.

”Jeg er selvfølgelig meget glad, for at være blevet en fast del af førsteholdstruppen, udtaler Kasper Yde Hedegaard. Det er noget jeg har arbejdet hårdt for i lang tid, og nu ser jeg frem til en spændende sæson, hvor mit fokus først og fremmest ligger i at arbejde hårdt ude på træningsbanen”, slutter Kasper Yde Hedegaard.

Jesper Smed Søndergaard er også stolt over at have opnået status som kontraktspiller i Thisted FC

"Først og fremmest så er jeg utrolig glad og stolt over min første kontrakt, og jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af førsteholdtruppen. Jeg ser frem til at give den fuld gas på træningsbanen, som forhåbentlig resulterer i jeg får indfriet mine egne mål og til gavn for holdet og klubben”, slutter Jesper Smed Søndergaard.

”Det er fantastisk, at de to unge spillere har udviklet sig til at få en kontrakt og blive en fast del at førsteholdstruppen", udtaler cheftræner Bo Stougaard Thomsen.

"Jeg vil, sammen med trænerteamet, hjælpe de to unge spillere med at udvikle sig yderligere. Det bliver spændende, at følge deres ”rejse” fremadrettet og se, om de kan følge i rækken af unge spillere, som klubben allerede har udviklet og der spiller fast på NordicBet ligaholdet, mens andre unge spillere er sendt videre til danske og udenlandske topklubber” slutter Bo Stougaard Thomsen.

Yderligere oplysninger:
Direktør Karl Kristian Guldhammer, T 4080 2769

Cheftræner Bo Stougaard Thomsen, T. 2095 5735

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok