player image
player image

Thisted FC tegner kontrakt med topspiller

Thisted FC har tegnet en 2-årig kontrakt med offensiv spilleren Jeppe Mehl fra den 01. juni 2018. Den offensive stærke offensive er tilbage, hvor Mehl startede sin flotte fodboldkarriere.

"Jeppe Mehl debuterede i 2005 på førsteholdet for Thisted FC, inden han forlod klubben i 2007 og blev fuldtidsprofessionel. Vi er i klubben stolte over, at Mehl har valgt at forsætte sin fodboldkarriere i sin barndomsklub efter ophold i topklubberne Esbjerg FB og AC Horsens. Vi tror på, at Mehl kan genfinde sit tidligere høje niveau og være med til at forme holdet til den kommende sæson i NordicBet Ligaen", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

For mig handlede det først og fremmest, at komme ud og spille fodbold igen og finde glæden ved spillet efter en længere periode i AC Horsens, hvor jeg ikke har spillet så meget, udtaler Jeppe Mehl. Da Thisted FC viste interesse for mig og gerne vil tilknytte mig, så var valget ikke svært fordi det er en klub, der står mig meget nær. Det var også i Thisted FC, at min fodboldkarriere startede for mange år tilbage, så det var helt naturligt for mig at tage retur til Thisted FC.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til Thisted FC og spille på Sparekassen Thy Arena, og man må sige, at det er en klub, der har udviklet sig enormt meget i den periode, jeg har været ude, og det glæder jeg mig igen til at være en del af”, slutter Jeppe Mehl.

“Det er en Thisted-dreng der kommer hjem til Thy og en meget erfaren spiller, som har prøvet rigtig mange ting i sin fodboldkarriere. Vi er meget glade for, at få Mehl tilbage til Thisted FC. Mehl dækker flere positioner og han kan bl.a. spille wingback og angriber, udtaler cheftræner Joakim Mattsson. Jeppe Mehls DNA passer også godt ind i Thisted FC og vi glæder os også meget til, at få en erfaren spiller som Mehl tilknyttet spillertruppen til den kommende sæson i NordicBet Ligaen og jeg kalder det et stærk scoop for klubben, slutter Joakim Mattsson.

For yderligere oplysninger kontakt gerne

Cheftræner Joakim Mattsson T. 2160 1492

Jeppe Mehl T. 4014 1623

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok