player image
player image

Thisted før Kolding: Giver ikke stime væk

Oprykningen er i hus, men der er stadig masser af spille for, og så er der i øvrigt gratis entre til de 200 første tilskuere, da Thy-Mors Energi er kampsponsor. 

“Vi har en respekt over for rækken, og vi vil spille en god kamå og slutte ordentlig af i de spiste to kampe på hjemmebane. Desuden har vi interne målsætninger, som vi vil opfylde, og det er vi godt i gang med. 

Jeg er glad for, at vi får en kamp, hvor vi skal se, om vi kan matche dem motivationsmæssig. Kolding er en del af oprykningskampen, de har gjort det godt, spiller en fin gang fodbold og har profiler, som vi skal være opmærksomme på. Det bliver en hård nød at knække, og det ska tænde os op at spille på hjemmebane, og så spiller vi jo stadig om point. 

Det er i øvrigt en stor ting at spille på Sparekassen Thy Arena, og vi vil ikke lægge os ned. Kolding skal lave en toppræstation for at slå os torsdag, for vi vil ikke give vore stime væk og kan vinde 12. sejr i træk. 

Begynder at fylde

Omvendt kan vi spille frit, for vi skal ikke jagte noget, og det skal de. Vinder Kolding ikke, så er det slut med at kæmpe om oprykning for dem”, siger Bo Zinck, som hylder aftenskampe. 

“Sparekassen Thy Arena er et fantastisk sted at spille aftenskampe. Der er noget, som dufter mere af fodbold, når det er aftenkamp og lyset tændt. Jeg har det fint med at spille på en hverdag, og duggen begynder at falde, og der er en god stemning torsdag eller fredag aften på hjemmebane”, siger Thisted-chefen, der har lidt over en uge tilbage som cheftræner. 

Da jeg sad på vej hjem fra Marienlyst, var der 13 dage til jeg stopper. Jeg glæder mig til pausen, da fodbolden har fyldt meget, men når jeg stopper, så ser jeg ikke drengene og menneskerne omkring holdet i lang tid, og det begynder at fylde. Jeg vil nyde den andensidste kamp. Det bliver nok sværere 10. juni at sige på gensyn”, siger Bo Zinck. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok