player image
player image

Thisted gjorde det igen - Superliganedrykker nedlagt

For anden gang i denne sæson har Thisted FC overbevist alle om, at selvom man er Superliganedrykker, så kan intet tages for givet. 

De kom, de så, de sejrede. Glem alt om, at fuldtids set-up, stort stadion og en stor fanskare er lig med, at man ikke kan tabe fodboldkampe. 

Thisted FC lod sig igen Fodbolddanmark vide, der løber et stærkt kollektiv rundt højt oppe i Jylland. Et hold som endnu en gang har bevist, at alle modstandere kan nedlægges. I dag gik det ud over Esbjerg, som ganske vist havde det meste spil i anden halvleg, men ikke var vågen i den første del af opgøret, hvor Thisted FC tog fusen på alt og alle. 

Sonny Jakobsen og Glenn Rask scorede begge kasser. Det ene faldt efter 24 minutter og det andet otte minutter senere. Og det i to situationer, hvor Esbjerg blev spillet tynde, og effektive Thisted formåede at slå til, når det gjaldt. 

Reduceringen kom ved Mathias Kristensen godt tyve minutter før tid, men de blåstribede kørte sejren i hus, og indtager nu en andenplads i 1. Division efter fire kampe. Det må siges at være rigtig flot og en fantastisk begyndelse på en sæson, der endnu er lang og spændende. 

Se målene og chancerne fra 2-1 sejren på Thisted FC´s officielle facebookside

 

Esbjerg - Thisted FC 2-1 (0-2) 

(24) 0-1 Sonny Jakobsen 

(32) 0-2 Glenn Rask 

(71) Mathias Kristensen

Tilskuere: 3.070

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok