player image
player image

Thomsen: Blevet klogere på nogle ting

Bo Thomsen så mange gode ting i træningskampen mod AaB. 

"Jeg ser en flok spillere, der arbejder med de ting, som vi har haft fokus på. Vi har arbejdet ud fra bestemte principper, og de gjorde alt, hvad de kunne. 

1. halvleg var AaB meget i teten, og vi blev for lave i vores udgang, og vi lod os også trykke ned, og der stod vi altså godt på banen. Det sidste kvarter i første halvleg kom vi i fine situationer og fik skabt lidt mod AaB´s mål.

2. halvleg kom vi ud med et andet udtryk, stod lidt højere og vandt boldene og var bedre til at fastholde den, hvor vi i første halvleg slap den for hurtigt. 

Vi kom til tre kæmpe chancer med bl.a. friløber. En rigtig fin anden halvleg og gode præstationer hele vejen rundt. At spille til nul giver en god mavefornemmelse som træner, og så skal der ikke så meget til at vinde, når man spiller til nul. 

Relationerne kommer ikke over kun 14 dage, og nu er vi blevet gjort klogere på nogle ting og mange ting skal bygges videre på. Vi kan nå det og skal nok stille et slagkraftigt hold d. 29. juli mod Silkeborg IF. Folk var på og klar, og det var fedt at se og en god oplevelse", siger Bo Thomsen.   

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok