player image
player image

Tidligere TFC´er: Specielt at møde Thisted

Vi har snakket med den tidligere TFC´er, Mathias Pedersen, som i dag spiller i Skive IK. De to hold mødes på søndag. 

"Jeg har glædet mig meget til at møde TFC i 1. Division. Nu har klubben efterhånden jagtet oprykning de sidste mange år, og det er fuldt fortjent at klubben endelig er tilbage, hvor den ret beset hører til. Jeg ser meget frem til at møde mange af de gode mennesker som kommer i klubben, både på og udenfor banen. Jeg kender stadig rigtig mange med tilknytning til holdet, på trods af det efterhånden er tre år siden, jeg sidst spillede i TFC. Mest af alt ser jeg dog frem til 3 point i vores indbyrdes opgør", smiler Mathias Pedersen, som betegner tiden på Lerpytter som en speciel tid. 

"Thisted FC har været en vigtig del af min udvikling som fodboldspiller, først som ungdomsspiller og senere på førsteholdet, så selvfølgelig bliver det specielt at dreje mod udebaneholdets omklædningsrum, når vi møder Thisted FC. 

Jeg kender som tidligere nævnt stadig rigtig mange i klubben, som jeg glæder mig til at se. Hvis jeg skal sætte navn på nogle få må det være spillerne fra vores indendørshold Kvix. Vi er vant til at vinde sammen i vinterhalvåret, så jeg glæder mig meget til at sætte dem på plads i vores indbyrdes opgør". 

Mener du, at Skive er langt foran TFC fodboldmæssig?

"Organisatorisk og set-up mæssigt minder klubberne på rigtig mange måder om hinanden. Det gælder uden tvivl også på banen, men den store forskel må vel ligge i antallet af spillere med mange kampe på et højere niveau end 2. Division. Holdet har dog allerede bevist efter deres fornemme start, at de formår at kompensere for det på mange andre måder. Der er ingen tvivl om, at TFC kommer til at give alle hold kamp til stregen resten af sæsonen - inklusiv os. 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok