player image
player image

Turen går til topopgør i Kolding

Efter en uges forberedelse er næste opgave Kolding. Det kan med god grund kaldes et toppogør. Kolding ligger på tredjepladsen to point efter Thisted FC, så der er masser på spil rent tabelmæssigt, da Kolding kan overhale Thisted FC med en sejr. Det håber vi naturligvis på ikke sker.

Skal vi sådan spillemæssigt opsummere de to første kampe, er der ingen grund til bekymring hvad angår dette punkt. Thisted FC er ikke blevet spillet decideret ned under græstæppet, men har i mange faser vist flot og interessant fodbold. At skabe chancer er den første vej til scoringer, og her ser det ganske fornuftigt ud.

Fodbold bliver målt sort/hvidt, det ved vi alle. Dog skal der nogle mellemregninger ind, når vi skal konkludere. Bl.a. hvor meget chanceskabende fodbold, der bliver leveret, og her er der grund til optimisme i et oprykningsspil, der har vist sig lidt svært som ventede.

Hvor man i den “gamle” 2. Division muligvis kunne snakke om “lettere” kampe, er den verden dybt begravet efter strukturændringer. Nu er intet længere sikkert uanset typen af modstander, og sådan vil det også være på lørdag, hvor Thisted FC møder et Kolding-hold, som der er mindre forventninger til end Thisted FC. Det betyder dog ikke, at man møder et Kolding-mandskab, som ikke vil være med i den sjove ende til sidste spillerunde, hvilket Koldings cheftræner har understreget over for bold.dk

“Det har aldrig ligget i kortene, at vi skulle ligge i toppen. Vi vil selvfølgelig gerne ligge til, og vi vil gerne være med i toppen, når der mangler tre-fire runder. Og det kan vi jo stadig være. Men det er ikke så vigtigt for os at ligge deroppe lige nu - det handler om, hvem der er der til sidst”. 

Og den udtalelse falder i meget god jord med Bo Zincks, som til LokalUpdate.dk efter Avarta-kampen sagde: 

“Vi spiller oprykningsspil, så hvem spiller for at blive nummer otte”?”

 

Finder Thisted FC igen det chanceskabende spil frem og sparker mulighederne i kassen, så venter årets første sejr. 

 

Der er kampstart lørdag d. 1. april kl. 13.00, og opgøret spilles på: 

 

Autocentralen Park (Kolding Stadion)

Marcus Alle 30

6000 Kolding

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok