player image
player image

Vang: Ser frem til mødet med Bo Thomsen

Mandag starter træningen igen. Mads Vang glæder sig til at komme i gang.

"Ferien har ikke været for lang for mig personligt, fordi jeg har haft en masse at se til, så den har været meget tilpas", siger Thisted-spilleren. 

Truppen har en kort opstart, hvor der skal implementeres forskellige fodboldfaglige ting, for allerede sidst i juli, begynder en lang efterårssæson. 

"Vores korte opstart betyder, at det er vigtigt, når vi kommer tilbage, at folk har holdt sig i gang i ferien, så vi ikke møder ind på bar bund i for hold til det fysiske. Samtidig tror jeg, at den korte opstart gør, at vi sammen med vores nye træner, hurtigt skal finde ud af hvordan vi griber den nye sæson an, hvordan vores spillestil skal se ud og så skal vi bare i gang med at få den indøvet og få styr på det hele".

I har fået ny cheftræner, hvordan ser du på det? 

"Jeg ser meget frem til at møde ham og kender ikke sindssygt meget til ham, så det bliver rigtig spændende at møde ham samt høre, hvordan han griber tingene an. Det er altid det mest spændende ved at skulle have en ny træner, at finde ud af, hvordan han gør tingene og finde ud af hvilken person han. Men jeg glæder mig i hvert fald til at møde ham, og komme i gang med endnu en god sæson", siger Mads Vang. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok