player image
player image

Vang : TFC i top fire i 1. division

Thisted FC har potentialet til at blive mellem de fire bedste i NordicBet Ligaen efter en kanonstart på sæsonen. Sådan lyder vurderingen fra Mads Vang, der har skiftet fra FCM's talentlinje til TFC.

Det er et skifte, som han er utrolig glad for.

- jeg har sjældent haft så gode holdkammerater, som jeg har her. Jeg er flyttet hjem til familien igen efter et par år i forbindelse med TFC's talentprogram i Herning, så det er rigtigt, rigtigt fedt og gør også, at man så kan præstere bedre på banen. Så jeg har det godt, siger Mads Vang.

Klubbens investering i en uges træningslejr i Tyrkiet, har været særdeles givende for spillerne, lyder det fra spillerne - og Vang er enig:

- jeg har fået rigtigt mange ting med herfra. Det er jo klart, at man hurtigt kommer tættere på sine medspillere, når man er tæt sammen i en uge og kommer lidt væk hjemmefra. På det rent sportslige område er vi gået fra at træne to måneder på kunstgræs hjemme i kolde Danmark, og så til rigtigt græs i Tyrkiet. Det skal man lige vænne sig til, men det er fedt at komme i gang igen, og jeg synes, at vi har lært en masse ting både taktisk og på det personlige plan, siger han.

Og Vang har udnyttet træningslejren fuldt ud, og har fået et mindre gennembrud.

- jeg havde bare glædet mig rigtigt meget til at spille kamp igen, og når man så får 90 minutter på banen, er det bare at give den max. gas og vise, hvad man kan. Når man får en chance, skal man gøre alt for at gribe den, og jeg synes, at jeg har forberedt mig rigtigt godt, konstaterer Mads Vang.

Den unge spiller er ikke bange for at sætte ord på forventningerne til resten af sæsonen.

- det bliver Esbjerg, Vejle, Vendsyssel og TFC der skal spille om de fire øverste pladser, som TFC bliver mellem de to bedste, konstaterer han.

Og det synspunkt er ikke nyt.

- allerede da jeg var til prøvetræning sagde jeg, at vi skulle op i Superligaen, og det var der et par stykker, der grinede lidt af. Men nu tror flere og flere på det, selvom der jo er 14 kampe endnu, påpeger han.

Hvorvidt Vang er i cheftræner Joakim Mattssons startopstilling til fredagens topbrag imod Vejle på udebane eller ej, afgøres i løbet af ugen op.

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok