player image
player image

Vejle-assistent: Thisted en positiv overraskelse

Vejle gør sig klar til en vanskelig opgave i Thisted, hvor de vil gøre sig umage for ikke at slippe kontrollen på kampen. 

Vejle gør sig klar til en vanskelig opgave i Thisted, hvor de vil gøre sig umage for ikke at slippe kontrollen på kampen. 

“Vi møder et godt hold, som spiller tydeligt og på en anden måde end os, og det stiller nogle udfordringer. Det handler om at vi skal holde kontrollen på søndag og ikke give Thisted omstillinger. 

Det kommer til at handler om at være agressive og vinde slagene på midtbanen, og så skabe kvalitet på den sidste tredjedel. Thisted er gode, så vi forbereder på en rigtig hård kamp. 

Thisted er desuden en positiv overraskelse, og træneren og holdet har gjort det godt.

Hvem der vinder er svært at sige, for det handler meget om at komme med energi efter et hårdt kampprogram, for det bliver et hård opgør i Thisted”, siger Johan Sandahl og vurderer kort på Vejles opstart. 

“Jeg synes, at vi har arbejdet hårdt på kollektivet, og det det har vi fået fin start på. Vi skal fortsætte med at have fokus på kollektivet og arbejde sammen som et hold. Og bl.a. derfor har vi fået mange point og ligger nummer et, selvom det ikke er vigtigt med tabellen. Det vigtige er, at vi h

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok