player image
player image

Vendsyssel-chef: Snakker stadig med spillere og stab

Den tidligere assistenttræner i Thisted FC, Jens Berthel Askou, er igen tilbage på Sparekassen Thy Arena lørdag. Og denne gang er det som cheftræner for Vendsyssel FF. 

Det kan gå hurtigt i fodboldens verden. Det er denne uge et bevis på, for Jens Berthel Askou er nemlig blevet forfremmet til cheftræner i Vendsyssel FF. 

“Jeg glæder mig enormt meget til først og fremmest at forsøge at vinde en fodboldkamp igen. Det trænger vi til efter de sidste par kampes skuffende resultater. At det lige er Thisted FC betyder ikke så meget i den sammenhæng. 

Vi har været igennem en lang periode med mange udfordringer i form af skadesproblemer hos mange af vores bærende spillere. Og også en god første halvdel af foråret og en mindre god anden halvdel, hvor vi har tabt lidt terræn til toppen på det seneste. Thisted FC er jo måske endnu mere end os et andet sted, end da vi mødtes sidst”, siger Askou og kigger på chancerne for en Vendsyssel-oprykning. 

“Jeg bruger ikke tid eller energi på at vurdere vores chancer for oprykning. Vi skal rejse os efter en hård kamp mod Viborg FF og vinde mod Thisted FC på lørdag, og hvordan vi bedst lykkes med det, er det jeg bruger min energi og tid på at planlægge”, siger assistenttræneren og forholder sig til, at han igen træder ind på sin gamle hjemmebane. 

Fylder intet

“Der er sket meget for mig og også rigtigt meget i Thisted FC, siden jeg var der sidst. Jeg snakker stadig en del med flere af de spillere og staben, som jeg var en sammen med om at skabe noget mindeværdigt sidste sæson. 

Det bliver jeg selvfølgelig lige mindet om, når vi hilser på hinanden inden kampen, og det er selvfølgelig rart. Jeg glæder mig til at hilse på mange af dem, som var der sidste sæson. Men når vi starter opvarmningen, så fylder det intet, at vi spiller i Thisted. Så er det bare en kamp, der skal vindes, og vi kunne være hvor som helst”, siger Jens Berthel Askou. 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok