player image
player image

Viborg-profil: Sindssyg vigtig kamp mod Thisted

Vi har talt med Viborgs, Pierre Larsen, for at høre om hans syn på fredagens kamp på Sparekassen Thy Arena. 

“Jeg ved, at det er en svær kamp, og det ved vi allesammen godt. Thisted er et vanskeligt sted at spille, og banen er formenlig ikke snore lige, så det kan godt være, at vi skal være lidt mere koncentreret om, hvorvidt bolden springer højere fx. 

Så ved, vi at Thisted FC spiller lidt specielt, og vi skal være der fra start, og det nytter ikke, at vi gjorde som på Amager, for så taber vi. 

Det er en sindssyg vigtig kamp, for vinder vi, så er vi helt med og kan sætte Thisted FC lidt af. Omvendt så stiller vi os selv i svært position med et nederlag, når vi skal til Nykøbing fire dage efter. Desuden har vi Vejle, Vendsyssel og Esbjerg lige efter hinanden, så vi skal hente tre point i Thisted. 

Farligere spillere

Jeg forventer, at vi vinder, for det skal vi, hvis vi gerne vil rykke op. Jeg har total respekt for Thisted og deres måde at spille på. De har nogle farlige spillere, men er vi der på dagen, så kan vi vinde. Jeg synes dog, det er svært at sige, om vi kommer til at styre begivenhederne. Det må vi se, når kampen ruller derudaf”, siger Pierre Larsen, som for et år siden spille på Sparekassen Thy Arena.

“Jeg kan huske, at jeg har været i Thisted en gang med BK Frem, og jeg glæder mig til at spille på Sparekassen Thy Arena igen”.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok