player image
player image

Zinck: Kan godt se mig selv i Thisted igen

Bo Zinck kommer her til afskedsord, da han stopper som træner i Thisted FC.

“Henning Pedersen har en stor andel i at få mig til klubben, og jeg skylder Henning, spillerne og mit øvrige trænerteam en stor tak. Desuden har jeg arbejdet meget sammen med direktør, Karl Kristian Guldhammer, og formand, Niels Jeppesen, og det sidste medlem Jens Berthel Askou, som har gjort det godt. 

Det har været en åben klub, der har været venlige over for mig og min familie. Der er et fantastisk setup omkring klubben bare kig på ungdomssetuppet, fantastisk tribune så i forhold til 2. Division er man på højeste niveau. Vi har æret dygtige til at skubbe til tingene, og det har klubben været lydhøre over for. Vi har fået nye styrkefaciliteter, videorummet er opgraderet og der har været stor forståelse for, hvorfor vi har brugt fysioterapeuter og massører. Mange små ting er i det hele taget opgraderet, og så er transferideerne bleve taget godt i mod”, siger Bo Zinck, der lige nu koncentrerer sig om at at gøre jobbet færdig. 

“Det er først på afstand, at jeg kan se hvor stort det her, hvad vi har lavet. Vi kan nå 54 point i oprykningsspillet, og det er helt uhørt. Jeg kommer til at kunne se, hvad holdet og folk har betydet for mig, og der vil komme en tom følelse på et tidspunkt. 

Jeg håber, at jeg bliver husket for at levere et stort resultat, en mand med humor og det at være velforberedt. Jeg kører hjem med stor stolthed og lidt vemodigt, for det er lidt at grine og græde på samme tid.  

Jeg kan sagtens se mig selv vænne tilbage til Thisted, hvis det kommer til at passe ind i min og Thisteds kalender. Det har været fantastiske to år. Hvornår et gensyn kan blive, ved man aldrig. 

Jeg vil takke sponsorer, tilskuere, trænerteam, pressechefen og ledelsen for to gode år, der har betydet meget i mit fodboldliv. Held og lykke fremover. 

 

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok