player image
player image

Zinck: Kaste mig i luften til sommer

Vi har fået en udtalelse fra Bo Zinck efter udmeldingen om, at cheftræneren stopper til sommer. 

“Jeg har forskellige følelser. Jeg er lettet over at have fået det sagt til truppen om omverdenen, og så er jeg meget stålsat på at fortsætte mit arbejde den sidste tid og sikre en oprykning til klubben. Så er jeg ked af, fordi jeg skal efterlade nogle gode mennesker spiller- og ledermæssigt, som jeg vil savne", siger Bo Zinck og fortsætter. 

"Tankerne om mange ting blev sat i gang, da Henning (assistenttræner, red) blev syg, Jeg tænkte på livet, og hvad vil bruge det på, og tænkte på mine børn. Tingene blev sat lidt mere i perspektiv. Presset fra opstarten og frem, kan jeg mærke komme på arbejdet, i fodbolden og i familien. Og noget der har gjort mest indtryk er, at når ens børn siger, at de savner mig, så ved man, at det er tid til at ændre nogle ting. 

Spillerne var overrasket og forstående og ked af det på den gode måde, fordi jeg har betydet noget for dem og omvendt. 

Nu betyder det meget at få tingene til at hænge sammen igen med familie og arbejde. Mit liv skal hænge bedre sammen, og om det bliver med eller uden fodbold, må tiden vise. Det har været en svær øvelse og krævet meget at være træner i to år i Thisted FC. 

Det har været en fed oplevelse og en lærerig tid. Jeg har lært en del om mig selv og kom til en klub, hvor jeg kun kendte Henning Pedersen. Jeg kom fra en klub, hvor alle kendte mig, og jeg kan huske, at pressechefen spurgte, om vi var i krise, da jeg kom til klubben, og jeg har lært at håndtere presse og kritik. Jeg har også set, at den måde jeg vil spille fodbold på, holder vand i andre klubber", siger cheftrænere, der muligvis tager sig en pause fra fodbolden. 

Kaste mig i luften

"Det vigtigste er, at det afstandsmæssig kan passe ind med familie og arbejde, og om det så er scout, sportschef eller træner, ved jeg ikke. Det kan være, jeg holder et helt eller halvt års pause, for jeg går ikke ud og søger trænerjob, og hvis nogen mener, jeg er dygtig nok, må de ringe til mig.  

Jeg har fået sat det aftryk, som jeg gerne vil trupmæssig, organisatorisk, kulturmæssig og den måde vi vil spille fodbold på. Vi har udviklet os. Men det er nok andre omkring holdet, der skal svare på det spørgsmål", siger Zinck, som ser frem til at få mere tid sammen med børnene. 

"Det er jo ikke sådan, at jeg har arbejdet sammen med tusinde mennesker, men en lille gruppe, og jeg vil savne spillerne, trænerteamet og dem omkring holdet. Jeg glæder mig selvfølgelig til at se mine børn lidt mere, og det er først de sidste to år, hvor afsavnet har været stort, da jeg bor i Pandrup 90 km fra Thisted", siger Bo Zinck og lader ikke om verdenen være i tvivl om, at han mere end noget brænder for at gøre arbejdet færdig i Thisted FC. 

"Det som fylder mest lige nu er dog, at vi skal rykke op.  Jeg vil opleve, at spillerne kaster mig i luften, hvis de kan :) Jeg dysser ikke ned, fordi jeg stopper til sommer. Jeg er ikke i nærheden af at være færdig med holdet. Vi skal rykke op i 1. Division", siger Bo Zinck. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok