player image
player image
tilbage
6

Jeppe Svenningsen

Position : Højre back
FØDT14.10.1994
184HØJDE
79VÆGT

Tidligere klubber:

FLUIF

FC Mors

AC Horsens

Fodbold har en stor plads i mit liv. Jeg har spillet siden, jeg var helt lille og kunne ikke se hvordan min hverdag vil se ud uden fodbolden. Så det har selvfølgelig en stor betydning for mig.

Det er helt klart glæden ved spillet, der glæder mig. Jeg elsker at konkurrerer, og det gør man i høj grad igennem fodbolden. Samtidig er det også fantastisk at have nogle holdkammarater at dele glæden med, så sammenholdet er også med til at drive mig til at spille fodbold.

Jeg vil gerne nå så langt som muligt. Jeg kunne godt tænke mig at få nogle oplevelser igennem fodbolden. Jeg beundrer meget Tyskland i forhold til fodbold, så kunne selvfølgelig godt tænke mig at spille der engang. Men det korte svar er bare, at nå så langt som talentet og det hårde arbejde rækker til.

Thisted FC er en helt fantastisk klub at spille i. Det er lidt som en familie, hvor man vil yde max for hinanden. Samtidig føler jeg også, at det er en lokalklub at spille i, fordi jeg selv kommer fra Mors. Men generelt har jeg kun positive ting at sige om Thisted FC.

Motto:

Vil til at ville, skaber evnen til at kunne

Favoritklub:

Real Madrid

Favoritspiller:

Steven Gerrard, Fabio Cannavaro

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok