12-10-2018

Cheftræner: Forventer en reaktion

Bo Thomsen forventer en reaktion på, at Thisted FC ikke har vundet i en periode.

"På baggrund af den første kamp, skal vi være helt oppe på mærkerne, for Hvidovre IF sad på tingene, da vi mødte dem sidste, men vi formåede at være kyniske og vandt 1-0.

Vi skal ikke komme til at løbe så meget efter fodbolden men se, om vi kan slå deres spil i stykker lidt tidligere således, at det ikke bliver massivt spilovetrtag for deres vedkommende. Det har vi kigget på i ugen, så vi kan ændre den del i forhold til sidste møde med dem", siger Bo Thomsen. 

Han håber, at Thisted FC kommer tilbage på sejrssporet efter en kort periode, hvor der ikke er tikket tre point ind på kontoen  

"Sejre generelt giver den gode fornemmelse og god arbejdsmoral. Det med, at vi får sejrene jævnlig, og tror på tingene er meget vigtigt. 

Skadessituationen ser fornuftig ud. Der er flere, som byder sig til og en af dem, som vi kan mærke, at vi har manglet på det kommunikative område  er Lukas Enevoldsen. Han er heldigvis på vej tilbage. 

Dem som har trænet i ugen, har set skarpe ud, og jeg forventer også en reaktion i forhold til, at det er et stykke tid siden, vi har fået sejrene", siger Bo Thomsen. 

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC