20-09-2018

Hilsen fra en tidligere spiller - Morten Poulsen

I temaet en hilsen fra en tidligere spiller, har vi snakket med Morten Poulsen, som spillede på holdet fra 1995-1997 og igen fra 2004-2006.

“Jeg bor stadig Viborg med min kone Line og vores to piger Mathilde og Frederikke. Jeg arbejder som Network Engineer hos et stort firma i Aarhus, og det er både min hobby og mit arbejde, så det skal jeg rode med i mange år endnu”, siger Morten Poulsen. 

En god gammel Thisted-kending har stillet op til interview om livet efter fodbolden, og selvom karrieren sluttede for en række år siden, så holder Poulsen sig fortsat i gang. 

“Jeg har spillet lidt oldboys fodbold med de gamle Superligaspillere her i Viborg, men jeg er blevet bidt af cykelmyggen, og kører racercykel mindst fire gange om ugen. Jeg synes egentligt at sport er sjovest, når det gør lidt ondt, så længe det bare gør mere ondt på de andre”. 

Morten Poulsen skiftede i 1997 fra Thisted FC til Viborg, og siden er det blevet til 222 kampe og 51 mål i den grønne trøje. Imellemtiden var Poulsen også en tur forbi AGF, og vendte tilbage til Thisted FC igen. 

Under opholdet hos Viborg F.F. opnåede Morten Poulsen blandt andet at blive udtaget til ligalandsholdet, ligesom han i efteråret 1999 blev kåret til efterårets profil i SAS Ligaen.

Stor respekt for Ove Christensen

“Jeg kan ikke komme uden om alle de oplevelser fodbolden har givet mig, men især den første periode, jeg optrådte i TFC trøjen var helt fantastisk både på banen og med menneskerne omkring”, siger Morten Poulsen, som var med da Thisted FC midt i 90´erne rykkede fra Serie 1 til Danmarksserien, inden han fulgte med Anders Winther til Viborg FF. 

“Anders har selvfølgelig haft stor betydning for mig, da vi har fulgtes ad hele vejen fra Thisted i serie 1 til Viborg i Superligaen. Og oveni hatten en pokalfinalesejr over AaB i 2000. En sejr man må give træner Ove Christensen en stor kredit for, selvom han var stoppet før sæsonen.

Men han havde bygget det hele op fra bunden. Jeg har stor repekt for Ove, selvom vi tit røg i hovederne på hinanden. Jeg husker især en gang, vi spillede en dårlig 1. halvleg i Horsens, og på vej i omklædningsrummet i pausen, var vi nærmest i håndgemæng i spillertunellen. Men Ove vidste hvilke knapper han skulle trykke på, og jeg scorede to gange i 2. halvleg, så var alt godt igen og ingen sure miner”, fortæller Morten Poulsen, som har besøgt Sparekassen Thy Arena siden karrierestoppet. 

“Anders Winther og jeg har været på Lerpytter flere gange i år. Og det er ligesom at komme hjem. Jeg håber alt godt for TFC i fremtiden”, siger Morten Poulsen

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC