05-01-2019

Nu starter forberedelserne til 2019

Mandag er spillerne tilbage på træningsbanen, når forberedelserne til foråret starter.

"Jeg glæder mig til at møde alle spillerne og staben igen. Det er ved at være længe siden, vi har set hinanden. Så glæder jeg mig også til at se, at spillerne forhåbentlig også er mødt ind i en god fysisk forfatning, og det bliver de testet i. 

Vi skal bygge vores fysiske form op, og det bliver lidt nogle hårde og spændende uger. Allerede d. 15. januar har vi træningskamp mod AaB´s Superligahold, og lørdag d. 19. januar skal vi møde Vendsyssels Superligahold, og så er vi i gang. Det er en hård opstart, og vi ved, at det bliver hårde kampe, hvor vi kan få kigget på organisationen og selvfølgelig også bygge de ting på, som vi gerne vil. 

De første uger handler om at komme tilbage i den rigtige fysiske forfatning, og så ser jeg frem til, at vi skal på træningslejr i Tyrkiet under fantastiske forhold. Udover en masse træning på turen så er der noget socialt, som er vigtigt at dyrke på den tur, og så har vi vores weekend inden på Hotel Hanstholm, som er hyggelig. Og inden vi får set os om, er det d. 3. marts, hvor der venter et mega spændende forår", siger assistenttræner, Henrik Larsen. 

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC