Velkommen

Velkommen 

 

Kære Club 500 medlem.

Rigtig hjertelig velkommen til for efterårets 9 spændende hjemmekampe i NordicBet Ligaen

Vi starter efterårets arrangementer søndag, den 05. august kl. 12.15 før hjemmekampen mod Nykøbing FC med en omgang gratis røde pølser til alle vores trofaste medlemmer af Club 500. Tilmelding er ikke nødvendig til dette arrangement, men kom i god tid.

Samtlige spisearrangementer i efteråret er sat til 80 kr. pr. spisearrangement.  Al tilmelding til spisearrangementerne sker kun til Hans Skjødt på hansogorasa@gmail.com eller i "Hansibar". 

Mødetidspunkt og spisetid vil blive meddelt på mail forud før hver hjemmekamp, da ændringer til kampprogrammet kan forekomme. En gylden tommelfinger regel er dog at mødetidspunkt er 1½ time før kampstart.

Har du lyst til at blive madsponsor så er prisen kun 400 kr. pr. mand uanset menuen. Og stor tak til alle jer, som allerede har meldt ind som madsponsor, men alle andre er selvfølgelig også hjertelig velkommen.  Henvendelse som madsponsor skal foregå til Bent Bisgaard.      

Tag gerne naboen eller en anden med og meld vedkommende ind i Club 500 - og der er stadig få ledige pladser. Du får 2 fl. god vin for hver nyt medlem du skaffer.   

Husk at dit kontingent dækker hele kalenderåret 2018. Har du glemt at betale kontingent, så fortvivl dog ikke, for sidste frist for 2018 er den 05. august 2018.   

Følg med på Thisted FC hjemmeside – www.elite.thistedfc.dk - under linket Club 500. Her kan du også se vores aktivitetsprogram for efteråret 2018. Her i Thy står vi sammen bag Thisted FC.

Med venlig hilsen

Club 500 udvalget.

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC