Velkommen

Velkommen

 

Kære Club 500 medlem.

Rigtig hjertelig velkommen til 1. division og Nordicbet Ligaen for efteråret 2017.

Så er Club 500 på banen igen med fornyet opbakning til Thisted FC. For efter 7 års ørkenvandring er vi tilbage der, hvor det "sjove" finder sted. Og Club 500 er som sædvanlig klar fra allerførste spillerunde.  

Alle kampe i efteråret spilles søndag kl. 13.45. Eneste undtagelse er midtugekampen mod Vendsyssel FF som spilles onsdag, den 23. august kl. 19.00. Det betyder, at samtlige spisearrangementer starter kl. 12.00 og prisen er igen kun 80 kr. pr. arrangement. Som sædvanlig er der åben 2 timer før kickoff i Hansibar. Al tilmelding til spisearrangementerne sker kun til Hans Skjødt på hansogorasa@gmail.com

Vi starter efterårets arrangementer søndag, den 30. juli kl. 12.00 før hjemmekampen mod Viborg med en omgang gratis røde pølser til alle vores trofaste medlemmer af Club 500. Tilmelding er ikke nødvendig til dette arrangement, men kom i god tid.

Tag gerne naboen eller en anden med og meld vedkommende ind i Club 500 - og der er stadig få ledige pladser. Du får 2 fl. god vin for hver nyt medlem du skaffer.   

Herefter sørger førsteholdet for resten af underholdningen (og der bliver fart over feltet )

Husk at dit kontingent dækker hele kalenderåret 2017. 

Følg med på Thisted FC hjemmeside – www.elite.thistedfc.dk - under linket Club 500. Her kan du også se vores aktivitetsprogram for efteråret 2017. Her i Thy står vi sammen bag Thisted FC.

Med venlig hilsen

Club 500 udvalget.

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC