18-03-2020

Andersen: Holder os i gang hjemmefra

Midt i corona-krisen har vi snakket med Mathias K. Andersen.

Der er stille i Danmark. Meget stille. Landet er lukket ned som følge af en farlig gæst, som dronningen udtalte det tirsdag d. 17. marts kl. 20.00 på DR1. En usædvanlig situation, hvor dronningen gik på skærmen og talte til nationen Det Danske Kongehus har ikke holdt lignende taler, udover nytårstalen og planlagte taler ved arrangementer, siden afslutningen på 2. Verdenskrig for 75 år siden. Så jo der tale om en et land og en verdens i en form for undtagelses tilstand på grund af corona virus. 

"Først og fremmest er det helt vildt ærgerligt, at situationen er som den er. Efter en lang vinteropstart havde man set frem til at komme til at spille om point igen, og man har kunnet mærke, at der var en sult efter komme ud og vinde fodboldkampe.

Når det så er sagt, så er der fuld forståelse i truppen for tiltaget fra regeringens side. Så situationen i truppen er p.t., at vi holder os i gang hjemmefra via nogle forskellige løb, indtil vi engang kan komme tilbage på træningsbanen", siger Mathias K. Andersen, som ikke blev overrasket og alligevel lidt. 

"Umiddelbart kom det ikke bag på mig, at der ville komme en konsekvens som denne, men alligevel overraskede det mig, at det lige pludselig skete så hurtigt det hele. Jeg synes at det har været det helt rigtige at gøre ved at være på forkant og forsøge at begrænse spredningen af virussen.

Det er svært, at sige om den har pause får indflydelse, da det stadig er uvist om, hvornår man kommer i gang igen. Jeg tror umiddelbart ikke, det kommer til at have indflydelse på holdet, da vi alle har nogle fælles mål, vi arbejder mod, og den sult der er for at vinde fodboldkampe og komme i top 6, ikke bliver mindre af at vi er sat på pause.

Så jeg er overbevist om, at vi kommer stærkt igennem det, og er super motiverede, når vi engang samles igen", siger Mathias K. Andersen. 

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC