07-11-2019

Assistenttræner: Kan hamle op med de bedste

Læs optakt med Henning Pedersen frem mod lokalopgøret lørdag.

"Det er en kamp, som vi gerne vil vinde, fordi der er så lang tid til, at vi skal spille igen. Normal når vi spiller, så er det med en uges mellemrum, og taber man, så kan man hurtig få sin revanche. Sådan er det ikke med årets sidste kamp. 

Men nu skal det hele ikke lyde som om, at vinteren står og falder med, om vi vores sidste kamp. 

Lige nøjagtig i år er der et rigtig lokalopgør på spil i den sidste kamp, og det elsker spillerne og publikum. Der føler man, at der er lidt ekstra på spil i sådan et lokalopgør, fordi der er så mange relationer på kryds og tværs. Og håneretten varer længe, når det er over en vinter. 

Jeg vil gerne se det fra vores side, som vi fik at se i kampen mod Aarhus Fremad. Vi vil gerne kopiere den kamp på mange måder. Man snakker ofte om at skulle levere 100 % for at vinde, og mod Aarhus Fremad blev der leveret 100 % hele rundt på alle parametre. Og det ved vi er nødvendigt mod et Jammerbugt-hold, som er langt mere rutineret end os. Det er et sammenspillet hold, som har kørt i to-tre sæsoner, hvor vi først startede i efteråret, så det er en stor udfordring", siger Henning Pedersen og forklarer, hvorfor han tror på en Thisted-sejr. 

"For det første spillede vi uafgjort med Jammerbugt FC hjemme og slog Aarhus Fremad hjemme i sidste weekend, så vi kan godt hamle op med de bedste i rækken, for det niveau er vi på. Jeg har en god tro på, at vi må få noget med os hjem på lørdag. Mod mange hold kan man sige, at man skal lukke en mand ned, men det kan vi ikke mod Jammerbugt FC, fordi de har mange, som gør ondt på modstanderen. De afgiver også meget få målchancer, så vi skal kende vores besøgstid", siger assistenttræner, Henning Pedersen. 

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC