21-08-2018

Assistenttræner: Tror Fredericia står stærkere

Læs optakt med Henrik Larsen frem mod onsdagens møde med FC Fredericia på udebane.

"Fredericia er et godt hold med nogle gengangere fra sidste sæson og nye spændende og unge FC Midtjylland-spillere. Fredericias tekniske niveau er i hvert fald ikke dalet, og der hvor de har ændret noget er, at de spiller mere fremadrettet, hvor de tidligere var måske mere fokuseret på den boldbesiddende del.

De kommer hurtigere til afslutninger nu, og jeg tror, at de står stærkere, end da vi mødte dem sidst", siger assistenttræner, Henrik Larsen. 

Thisted FC har en dugfrisk og yderst tiltrængt sejr med sig fra søndagens nedslagtning af Superliganedrykkerne fra Lyngby, og det kan have en vis effekt. 

"Sejre betyder en masse, og vi har været tæt på mange gange. Man kunne også mærke mod Lyngby, at da vi havde fornemmelsen af, at vi kunne hente en sejr, frigav nogle ressourcer på holdet. Nogle af de ting, vi så i Lyngby-kampen, har vi set ofte i træningerne, og det fik vi forløst i søndags, og det var måske ikke så underligt, for vi har siddet med en fornemmelse at, at det var et spørgsmål om tid, før det hele spillede i alle 90 minutter. 

Tilgangen onsdag aften er, at vi skal se, om vi kan hente tre point igen, og det er det klare mål, og vi skal bygge videre på det, vi har set mod Lyngby og Næstved. Vi er ved at få en god base, og især defensiv har vi set fint ud og bygger offensivt på i små bidder", siger Henrik Larsen, som glæder sig til, at holdet igen skal i kamp. 

"Når man har vundet om søndagen, så kan man ikke vente til, man skal spille igen, så en midtuge-kamp passer os fint", siger Henrik Larsen. 

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC