15-11-2020

Bonde: Bruger alle ugens dage i TFC

En af de yngre spillere, Frederik Bonde, har et fremtidigt mål om at være med i truppen til hver kamp.

"Mit efterår har været fint personligt. Jeg går i 3. G på handelsskolen i Thisted. Der har dog har været lidt udfordringer grundet corona. Vi har undervisning online, hvilket jeg personligt ikke altid synes, er vildt spændende.

Fodboldmæssigt synes jeg det går den rigtige vej. Jeg er været i en positiv udvikling og er meget glad for livet i Thisted både på og udenfor banen. Der er også god udvikling for hele holdet generelt. Jeg tror vi kommer til at stå stærkt, når vi starter op med træning og kampe igen", siger Bonde, som håber på flere minutter på banen. 

"Jeg bruger alle ugens dage i TFC. Jeg har et ønske om spilletid på førsteholdet og vil fortsat kæmpe for det skal lykkes. Jeg har super dygtige og rutinerede holdkammerater, som jeg lige nu forsøger at lære af. Jeg har været med på bænken til næsten alle kampe i efteråret, hvilket jeg er glad for. Jeg ser frem til flere spilminutter, og er klar hvis muligheden byder sig", fortæller Thisted-spilleren, der også er bidt af en anden kugle end fodbolden. 

 "Det mest lærerige i efteråret, må nok være mit golfspil. Jeg har fået golfkort, og jeg har brugt de fridage,jeg havde til at spille golf. Golf er en ny sport for mig, som har fanget mig. 

I 2021 vil jeg gerne fortsætte min udvikling fodboldmæssigt. Jeg vil stræbe efter at være med i truppen til hver kamp, og forhåbentligt få nogle spilminutter i foråret. Som hold går vi 100% efter at rykke op i den nye 1. division, hvilket jeg tror på er realistisk", siger Frederik Bonde, som vil optimere sig på følgende område. 

"Jeg kunne godt tænke mig at blive lidt hurtigere, da fart er en stor del i moderne fodbold. Lidt ekstra fart i støvlerne kan man vel altid bruge", lyder det fra Frederik Bonde. 

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC