12-05-2019

Cheftræner: Fuldstændig lige kamp i Fredericia

Bo Thomsen kom til ord efter 2-1 nederlaget til FC Fredericia.

“En brag indsats hele vejen rundt, og en fuldstændig lige kamp, som desværre ender med et straffespark til dem til sidst, og den kunne godt dømmes. 

Jeg kan ikke sætte en finger på indsatsen men ærgerligt, de får det straffe. Der var mange gode momenter og det er sindsygt, at vi mod Nykøbing FC og her i dag smider det til sidst. Vi havde verdens største chance til 2-1, som bliver brændt. 

Kigger man på spillet, så er vi nødt til at finde de positive elementer frem, og vi har chancer for overlevelse, og det må vi jagte", siger Bo Thomsen, og erkender, at situationen ikke er ønskværdig, da Thisted FC kan rykke ned i næste weekend hjemme mod HB Køge. 

"Det gør da ondt at vide og specielt oven på, at vi er stemplet ind den sidste periode, og vores berettigelse er til 1. Division. Vi bliver nødt til at spille vores chance, og det skal vi forholde os til. 

Man siger, at miraklernes tid ikke er forbi, hvad siger du til det? 

"Det håber jeg om noget, jeg kan få lov til at tænke på, når de næste to runder er spillet. Vi er afhængig af andre resultater, og så må vi se, hvor vi står”, siger Bo Thomsen. 

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC