19-08-2018

Cheftræner: Kom bare med kampene

Thisted FC fik et fantastisk udgangspunkt frem mod en uge, som byder på midtuge-kamp i Fredericia.

Der var mange hænder i vejret på Sparekassen Thy Arena, da 517 tilskuere så et toptændt og Thisted-mandskab besejre fuldtidsprofferne og Superliganedrykkerne fra Lyngby.

“Folk arbejder sammen om sejren og bevæger sig som en flot enhed gennem hele kampen. Det var vildt at se, hvordan gutterne stod sammen og fandt de ekstra procenter og det var krydret med rigtig god fodbold. Vi spillede os ud af det første pres og sat op til gode sekvenser fremad af banen.

Vi har backs, som kommer med op, og det hele viser, at vi aflæser hinanden godt og er trygge i vores system. Sakari Tukiainen var en enmandshær deroppe, og det er også skabt ud fra noget, som vi har arbejdet med hele ugen.

Jeg havde regnet med, at vi kunne vinde dog ikke hele 4-0. Sejren fortæller mig, at når folk er, hvor de skal være, så har vi mulighed for sejre. Vi leverede gode kampe mod Silkeborg IF og Næstved, og jeg har set en god udvikling fra start og til nu", siger Bo Thomsen.

Thisted FC går mod en hård uge med to udekampe. Første i Fredericia onsdag aften og søndag mod FC Roskilde.

"Vi skal have folk klar, for vi blev lidt ramt i dag på nogle forskellige positioner. Vi skal have en god træning mandag og gør os klar til onsdagens opgave, og vi vil stille et hold, som kan gøre det svært for Fredericia.

Tre kampe på en uge er dog hård kost i forhold til vores setup, men nu har vi fået sejren i dag, så kom bare med kampene", sagde cheftræner, Bo Thomsen.

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC