12-09-2020

Cheftræner: Skarpe og kyniske

To sejre ud af tre mulige er status på indledningen af sæsonen for Thisted FC. I dag blev SfB-Oure FA kørt over af et godt spillede Thisted-mandskab.

“Det var en fuld fortjent sejr, og en super holdpræstation hele vejen rundt. Vi starter godt, og de første 20-25 minutter sidder vi på og kommer foran 2-0, og så afgiver vi lidt. Vi blev lidt passive og hang ikke helt sammen, og SfB-Oure FA fik godt styr på kuglen og spiller godt, når de får lov. De var lige ved og næsten nogle gange. 

Heldigvis kom vi til halvleg med 2-0. Så rokerer vi lidt i 2. halvleg og laver systemskifte og kommer ud med et godt holdudtryk og spiller bundsolidt. Vi lukkede SfB-Oure FA helt ned og kreerede en hel masse. Desuden lavede vi også sindssyg gode mål. 

I dag var vi skarpe og kyniske og snakkede om at gøre det færdig i feltet, og det gjorde vi. Det var en fornøjelse at se, at afslutningerne strøg ind", sagde cheftræneren efter opgøret. 

Næste weekend bliver modstanden formentlig en anden, da københavnske B.93 kommer på Sparekassen Thy Arena. Et hold der har god erfaring med divisionsfodbold. 

"B.93 er et etableret mandskab, der er kendt for at spille en god gang fodbold. De har spillere, der har prøvet sig på højere niveau. Vi skal være knivskarpe, for de er startet godt, og det skal vi matche", siger Bo Thomsen. 

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC