19-06-2019

Henning Pedersen: Glad for at være tilbage

Henning Pedersen er tilbage omkring herrernes førstehold efter et års fravær, hvor han havde 3F Liga-damerne i Thisted FC. 

Henning Pedersen har i mange år været omkring herrernes førstehold, og skal igen bidrage med sin store viden og engagement som assistenttræner. 

"Det er en spændende opgave, fordi jeg godt kan godt lide at bygge ting op, og det skal vi i gang med nu. Jeg har før været med til at bygge et nyt hold op, og det passer rigtig godt til den måde, jeg gerne vil arbejde på. Vi skal udnytte talentmassen i klubben, og det har jeg altid haft stor fokus på, og være opmærksom på, hvad der foregår i vores nærområde osv. 

Da jeg sluttede på det her mandskab, var det et 1. Divisionshold, som var på sit højste. Nu er vi desværre rykket ned, og så kommer den der genopbygningsopgave, der ligger for hele staben, og det område har jeg stor interesse i og føler, jeg virkelig kan bidrage med noget. 

Jeg glæder mig til at få indflydelse på, hvordan et nyt hold skal udvikles i samarbejde med cheftræner, Bo Thomsen, og den øvrige stab. 

Jeg har være utrolig glad for mit år hos damerne i 3F Ligaen, og været med omkring et hold, der har en fantastisk indstilling til tingene, og det har også været rigtig spændende og givende, men det er herrerne, jeg har været mest omkring i min trænergerning, og der jeg har mit netværk, så derfor er jeg glad for at være tilbage", siger assistenttræner, Henning Pedersen. 

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC