13-11-2020

Klaus Sørensen forlænger

Thisted FC, er glade for at meddele, at vi tidligere på året forlængede aftalen med målmandstræner, Klaus Sørensen, hvilket betyder, at parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2021.

Klaus er tilknyttet både herre såvel som damer, hvorfor vi selvfølgelig er enormt glade for, at det nu er en kendsgerning, at Klaus forbliver en del af trænerteamet.

Klaus Sørensen har været tilknyttet Thisted FC som målmandstræner siden 2007, blot afbrudt af en enkelt kort pause. Han har dertil også selv en fortid indenfor kridtstregerne, hvor han tilbage i starten af 90’erne var personen, vi fandt mellem stængerne for vores førstehold. Dette endte dog desværre tilbage i starten af 00’erne, hvor en drilsk knæskade satte en stopper for Klaus’ aktive karriere.

Klaus er en vigtig del af Thisted FC, hvor han blandt andet ser stor værdi i at udvikle og vejlede unge talenter, hvilket er noget, der i høj grad ligger i tråd med det, vi ønsker i Thisted FC. Klaus havde blandt andet et stort aktiv i udviklingen af vores tidligere målmand, Kevin Mendoza, som nu er at finde i Vendsyssel FF, efter ophold i både AC Horsens og HB Køge.

Vi glæder os til at følge Klaus Sørensen og hans arbejde med vores unge keepertalenter.

Klaus er sponsoreret af Thy-Mors HF & VUC

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC