22-11-2020

Myrthue: Sejr over Middelfart et højdepunkt

Efteråret sluttede tidligere end ventet på grund af coronavirus. Mathias Myrthue sætter ord på efteråret.

"Pointmæssigt kunne jeg da godt have ønsket mig lidt flere point. Vi kom ikke rigtigt ind i nogen sejrstime og det har været lidt op og ned, men inden vi blev lukket ned, var vi en del af top-6, som er målet, så ud fra tabellen må det være godkendt.

Det mest lærerige har i øvrigt været, at alle hold kan slå alle i den her række, så vi skal være 100% klar i alle kampe for at vi kan få sejren og tre point på kontoen", siger Mathias Myrthue og kigger på efteråret højdepunkt. 

"Vores 2-0 sejr mod Middelfart lige inden vi blev lukket ned, var meget vigtig og gav os noget pusterum i tabellen med henblik på vores mål om top-6", forklarer Thisted-spilleren og sætter ord på, hvor godt holdet er sammenspillet. 

"Det er klart, vi er stort set samme spillere, som sidste sæson og relationerne er blevet bedre og alle ved hvad man kan forvente af hinanden. 

 

Hvilket modstanderhold har været mest irriterende at spille i mod?

"Brabrand er et forfærdeligt hold at spille mod"

 

Hvad har overrasket dig ved jeres hold?

"Jeg ved ikke, om der er noget der har overrasket mig, men vores trup er blevet bredere og der er flere unge der byder sig til og presser på for spilletid, det giver mere konkurrence om startpladserne i weekenden og det gør bare at alle yder alt hvad man kan.

 

Hvordan føles det, at efteråret sluttede på den her måde?

"Det er selvfølgeligt superirriterende. Der mangler ligesom noget i hverdagen, så jeg glæder mig rigtigt meget til at komme til træning, at se gutterne og spille noget bold igen", siger Mathias Myrthue. 

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC