05-07-2019

Søndergaard forlænger

Thisted FC har forlænget kontrakten med forsvarsspilleren Martin Søndergaard, 26 år, med yderligere et år så de to parter nu har papir på hinanden til sommeren 2020.

Martin kom til Thisted FC som U19 spiller og fik sin første spillerkontrakt i 2012. Martin Søndergaard har været en fast del af spillertruppen de seneste syv sæsoner, og bliver med sin store erfaring, en af nøglespillerne i den kommende sæson i klubbens målsætning om at spille med i toppen af 2. Division", udtaler Direktør Karl Kristian Guldhammer.

Jeg er superglad for, at have forlænget min kontrakt med Thisted FC med endnu et år", udtaler Martin Søndergaard.

"Jeg er forsat glad for at være en del af spillertruppen i Thisted FC, og jeg vil gerne være med til at få bygget et nyt og stærk hold op igen. Det bliver en stor udfordring og noget helt andet end de sidste par sæsoner i NordicBet Ligaen.

Jeg ved, at jeg med min erfaring og mange år i klubben kommer til at få et stort ansvar, og det glæder jeg mig meget til. Jeg vil gøre alt for at bidrage til, at få den nye spillertrup i harmoni ved at skabe et godt miljø på og udenfor banen. Specielt det at tage godt imod de nye unge spillere i spillertruppen og hjælpe dem med at performer bedst mulig, er rigtigt spændende. Resultatet af det arbejde skal være, at vi kan spille med om oprykning til 1. Division igen på sigt, slutter Martin Søndergaard.

Martin Søndergaard har gennem de seneste par sæsoner haft op- og nedtur med hensyn til irriterende skader", udtaler Cheftræner Bo Stougaard Thomsen. "Det har gjort, at han ikke har fået sat det aftryk på banen, som han og vi har ønsket sig. Martin er dog blevet ved med at arbejde hårdt og fik flere gode aftryk i 1. Division trods skaderne. Martin kommer til at spille en stor rolle i den nye spillertrup og Thisted FC.

Martin Søndergaard har den rutine og erfaring som et hold i et genopbygningsfase har brug for, og i Martin har vi en spillende midterforsvarer, der skaber balance på holdet. Martin ved også, hvad der kræves for at rykke op igen fra 2. Division, og derfor glæder det os, at vi fortsat har han ombord til den kommende sæson, slutter Bo Stougaard Thomsen.

For yderligere oplysninger kontakt:

Martin Sønderegaard, T. 2216 4136
Cheftræner Bo Stougaard Thomsen, T. 2095 5735

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC