10-07-2019

Thisted FC forlænger med Laus Nielsen

Thisted FC har forlænget aftalen med forsvarsspilleren Laus Østervig Nielsen, 22 år, med yderligere 2 år så kontrakten nu løber til den 30. juni 2021.

Laus kom tilbage til Thisted FC som 1. års senior fra AaB, og har siden spillet mere end 80 divisionskampe for klubben. Det er derfor helt naturlig for Thisted FC at tegne en længere kontrakt med forsvarstalentet, Laus Østervig Nielsen, som bliver en af de spillere, der skal være med til at spille klubben tilbage til 1. Division", udtaler Direktør Karl Kristian Guldhammer.

Jeg er selvfølgelig glad for forlængelsen med Thisted FC", udtaler Laus Østervig Nielsen.

"Jeg har spillet i klubben siden jeg var 5 år, og jeg trives i klubben og ser det som et spændende projekt, at være med til bygge et nyt hold op til de kommende sæsoner. Jeg håber, at jeg sammen med den øvrige spillertrup, kan forløse det store potentiale, som klubben har, og vi forhåbentlig kan spille med i den sjove ende af 2. Division i den kommende sæson. Jeg ser også gode muligheder for, at jeg kan udvikle mig yderligere sammen med de mange dygtige unge spillere der er i spillertruppen, slutter Laus Østervig Nielsen.

Laus Østervig Nielsen er en talentfuld ung spiller som har alt det, som vi godt kan tænke os, at Thisted FC står for", udtaler cheftræner Bo Stougaard Thomsen.

"Det er den der helt fantastiske vinderindstilling, som Laus besidder, og som han udfører til fulde til både træning og i kampe. En helt igennem 100% professionel tilgang til fodbolden.

Laus har løftet sig spil gennem tiden og startede som midterforsvarer, men det er på højre backen, han fik forløsning for sin enorme energi. Han har rigtig meget at byde ind med både defensiv og offensiv. Laus har fået god erfaring gennem de sidste tre sæsoner i Thisted FC, som han kan bidrage med, og det skal gerne udmønte sig i, at han fortsætter sin udvikling og bliver af nøglespillerne til den kommende sæson, slutter Bo Stougaard Thomsen

For yderligere oplysninger kontakt:

Laus Østervig Nielsen T. 2990 1251
Cheftræner Bo Stougaard Thomsen, T. 2095 5735

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC