08-07-2019

Thisted FC forlænger med Markus Iversen

Thisted FC har indgået aftale med målmand Markus Iversen, 20 år, frem til 30. juni 2021 og forlænger hermed hans nuværende aftale med yderligere 2 år.

Vi har en keeper med et stort udviklingspotentiale og en målmand, der kan nå langt i sin karriere med den rette indstilling", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Markus Iversen flyttede i sidste sæson til Thisted FC efter syv sæsoner i AaB, hvor Markus har været gennem klubbens stærke eliteungdomskoncept. Markus har den seneste sæson spillet for vores U19 hold i 1. Division. Det bliver tilbagevendte målmandstræner, Klaus Sørensen, opgave, at udvikle Markus Iversen yderligere til kommende sæson i 2. division. Markus Iversen erstatter Mathias Rosenørn, der nu spiller for Esbjerg i Superligaen", slutter Karl Kristian Guldhammer.

”Jeg er super tilfreds med, at vi kunne få tingene til at passe sammen. Jeg er meget glad for at være i Thisted FC, så det lå lidt i kortene, at jeg skulle forlænge min aftale efter Rosenørn’s skifte", udtaler Markus Iversen.

Jeg har også valgt at forlænge min kontrakt i håb om at få en masse spilletid på seniorplan, og det er et spændende projekt jeg bliver en del af, nu hvor Thisted FC har valgt at satse på unge spillere.

Thisted FC har et meget fint træningsset-up, som gør jeg kan tage et ekstra skridt i min udvikling de næste to år. Det har været vigtig for mig at finde en klub, som tror på, at jeg gennem målrettet målmandstræning og en masse kampe på højt niveau, kan udvikle mig yderligere, og det føler jeg, at Thisted FC kan opfylde”, slutter Markus Iversen.

”Markus Iversen har gennem sin første sæson i klubben gennemgået en flot udvikling, og det var derfor helt naturligt at forlænge aftalen med Markus", udtaler cheftræner Bo Stougaard Thomsen.

"Markus en reaktionsstærk målmand og er samtidig rigtig god med fødderne. Han udviser stort mod i feltet, og på dette område er det vigtigt, at han udvikler sig yderligere i et tæt samarbejde med forsvaret. Markus Iversen er med sin positive tilgang til tingene en vellidt fyr i spillertruppen, og vi ser frem til vi igen i Thisted FC kan udvikle en målmand til højeste niveau”, slutter Bo Stougaard Thomsen.

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Markus Iversen, T. 2988 0428.
Cheftræner Bo Stougaard Thomsen, T. 2095 5735.

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC