13-01-2020

Thisted FC forlænger med Myrthue

Thisted FC har forlænget kontrakten med den 20 årig forsvarsspiller Mathias Myrthue så aftalen nu løber til den 30. juni 2021.

Mathias Myrthue startede med at spille fodbold i lokale Tilsted IK, og har siden han fyldte 8 år, spillet for Thisted FC. Mathias Myrthue debuterede i NordicBet Ligaen som U-19 spiller i 2017 og har siden udviklet sig til at være stamspiller på klubbens 2. Divisionshold. Mathias Myrthue er en komplet forsvarsspiller der kan udvikle sig yderligere i fremtiden og det var derfor helt naturlig for Thisted FC, at forlænge aftalen med forsvarstalentet Myrthue", udtaler TFC-konsulent Karl Kristian Guldhammer.

Jeg er selvfølgelig meget glad for min forlængelse med Thisted FC til sommeren 2021", udtaler Mathias Myrthue. Mine muligheder for spilletid er gode, hvilket skal være med til at udvikle mig yderligere som forsvarsspiller. Spilletid er jo det det handler om som fodboldspiller og det tror jeg på, at jeg bedst kan få i Thisted FC på nuværende tidspunkt i min fodboldkarriere.

Thisted FC er en fantastisk klub, og et godt sted at være som ung fodboldspiller og da klubben tilbød en forlængelse var det et helt naturlig valg for mig at forlænge aftalen, slutter Mathias Myrthue.

Det er glædeligt for Thisted FC, at klubben har forlænget aftalen med Mathias Myrthue og en dejlig nytårsgave", udtaler cheftræner Bo Stougaard Thomsen. "Myrthue er en lokal spiller og han besidder et enormt potentiale som fodboldspiller og har en fantastisk sparketeknik samt blik for spillet.

Mathias Myrthue er en dygtig forsvarsspiller og han er stor og stærk i dueller. Myrthue har alle redskaberne til at kunne flytte sit nuværende niveau til allerhøjeste hylde og det arbejde ser vi frem til at hjælpe med. Myrthue ved, at det kræver hårdt og ydmygt arbejde og det er Myrthue helt klar over", slutter Bo Stougaard Thomsen.

For yderligere oplysninger kontakt:

Cheftræner Bo Stougaard Thomsen, T. 2095 5735

Mathias Myrthue, T. 2991 2325

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC