18-07-2019

Thisted FC henter Vejgaard profiler

Thisted FC har indgået 2 årige kontrakter med de 2 Vejgaard profiler Nicolai Rask Lassen, 21 år, central midtbane og Mathias K. Andersen, 21 år, kant.

"Begge spiller har gjort det fremragende for Vejgaard i sidste sæson, og derfor har vi fuldt begge spillere gennem foråret. De passer begge perfekt ind i vores 3-års plan, og det er derfor helt naturlig for Thisted FC, at tegne længerevarende kontrakter med begge spillere", udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

Projektet i Thisted FC har tiltalt mig meget med at bygge et hold op, der skal gøre sig klar til forhåbentlig, at spille med om oprykning til 1. Division, inden for en årrække", udtaler Nicolai Rask Lassen.

"Det har været en af hovedårsagerne til mit skifte. Jeg har været rigtig glad for at være i Vejgaard, hvor vi havde en fantastisk sæson sidste år, og i forhold til mit skifte til Thisted FC, så har det også været et valg om at se, hvad jeg kan drive det til og prøve noget større som fodboldspiller. Klubben virker enorm ambitiøs, og det at man ikke står i stampe, men hele tiden vil gøre mere, det har tiltalt mig meget. Vi skal præstere fra dag et, men det er ikke lige nu, at vi skal rykke op. Vi har dog en ambition plan om i spillertruppen, at komme i oprykningsspillet i denne sæson, og så må vi se, hvad det kan bære til derefter”, slutter Nicolai Rask Lassen.

Min målsætning for skiftet til Thisted FC er at få en masse spilletid, så jeg kan udvikle mig yderligere som fodboldspiller", udtaler Mathias K. Andersen.

"Det er klart, at der altid er nogle ting som fodboldspiller, som kan forbedres og finpudses, så det samarbejde og udvikling glæder jeg mig til indgå i. Udover spilletid er min målsætning at bidrage til holdet i form med nogle mål og assists. Dertil er mine ambitioner også, at vi som hold er at finde i oprykningsspillet til 1. division i foråret 2020.

Jeg vil opfylde min målsætning ved konstant at være koncentreret omkring de ting, jeg gør, både til træning og til kamp. I og med det stadig er ret nyt, kan det være lidt svært at sætte ord på hvilken rolle jeg får og har, men jeg håber da, at den rolle jeg fremtræder i, bliver en vigtig rolle inde på banen og specielt for det offensive fodbold, hvor jeg håber, jeg kan sætte mine holdkammerater i scene og tage noget ansvar, når vi skal være have skabt chancerne. Udenfor banen håber jeg, at jeg kan bidrage med noget godt humør i omklædningsrummet og være med til, at vi som trup har et godt sammenhold, slutter Mathias K. Andersen.

Vi i trænerteamet er selvfølgelig tilfredse med, at det er lykkedes for Thisted FC at forstærke spillertruppen med to profiler fra Vejgaard og 2. Division", udtaler cheftræner Bo Stougaard Thomsen.

"Nicolai Rask Lassen er en venstrebenet central spiller med stort power. Han vinder sine dueller og er nærkampstærk og spiller med høj intensitet. Han er mega verbal og en sjælden type i moderne fodbold, men også en type spiller som alle hold har brug for. Rask tager et stort ansvar og han tør også kræve og forlange noget af sine medspillere, men også en spiller, som nogle vil læne sig op af, når eller hvis der kommer svære tider”.

Mathias K Andersen er en kant med noget fart og gå på mod og godt drev med bolden, og én der konstant søger mod målet. Han har et fint venstreben og kan blive spændende for os. Vi har store forventninger til Mathias, og han har også selv store forventninger til sit ophold i Thisted FC så det match passer perfekt. Vi skal være med til, at nogle spillere kan komme ud at flyve højere, og jeg håber vi bidrage til, at Mathias får sine fodbolddrømme opfyldt”, slutter Bo Stougaard Thomsen.

For yderligere oplysninger kontakt:

Nicolai Rask Lassen T. 2199 8816
Mathias K. Andersen T. 2027 6203
Cheftræner Bo Stougaard Thomsen, T. 2095 5735

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC