08-01-2021

Thisted FC laver aftale med spiller fra ungdomsafdelingen

19-årige Frederik Vestergaard har overbevist trænerteamet. Frederik har vist en helt fantastisk indstilling og har slidt og slæbt for, at han i dag kan lande en aftale i TFC. 

Han har gennem længere tid været en fast del af truppen, og det er nu blevet vekslet til en permanent aftale. Med denne aftale håber vi, at Frederik kan tage de næste skridt mod sine mål, om hurtigst muligt at spille sig nærmere en stamplads i den blå/hvide trøje. 

Frederik kom til klubben som førsteårs U19 spiller og har fra dag et vist en helt unik indstilling til fodbolden. Det er derfor meget glædeligt at se det hårde arbejde har båret frugt. VK debuterede allerede som U19 spiller og har været sluset ind i truppen siden 2019, hvor han siden kontinuerligt været med omkring 2. Division. 

Cheftræner, Bo Thomsen, udtaler. "Frederik har en fysisk stærk spiller, der som oftest trækker sig sejrsrigt ud af duellerne. Frederik har desuden en fin evne til at sparke bolden i kassen, når han får muligheden. Frederik har taget gode skridt, men han er også klar over at der fortsat skal arbejdes hårdt, da konkurrencen i truppen er stor. 

Vi håber og tror på, at Frederik kan fortsætte den positive udvikling, så vi sammen løfter hinanden til næste niveau", siger Bo Thomsen. 

VK er et produkt af det helt fantastiske setup, som man kan opleve i Thisted FC. VK har gennem en årerække levet som en fuldtidsspiller på trods af skolegang i Thisted. VK har trænet fire gange om ugen med 2.Division, haft to morgentræninger samt individuel træning. Både morgentræninger og individuel træning bliver afholdt af klubbens assistenttræner Henning Pedersen.

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC