11-11-2019

Thisted FC mister topscorer

Thisted FC mister sin topscorer Mirsad Suljic, der af arbejdsmæssige årsager ikke kan få sin hverdag til at hænge sammen med afstanden fra Sydjylland til Thisted, og derfor ikke forlænger sin nuværende kontrakt med klubben.

Thisted FC hentede til sæsonstarten den 23-årige topscorer Mirsad Suljic i Danmarksserie-klubben Hedensted IF på en kontrakt, der løb indtil årsskiftet.

Mirsad Suljic viste sig hurtigt, at være det rigtige valg for Thisted FC som ny topangriber, efter finske Sakari Tukiainen, og med sine seks scoringer, blev Mirsad topscorer for holdet i efteråret. Mirsad Suljic er en fysisk og teknisk stærk angriber, som gennem flere sæsoner har scoret mange mål i Danmarksserien. Mirsad har fortsat det målsøgende spil i 2. Division, og det er selvfølgelig ærgerligt for Thisted FC, at vi ikke kan forlænge samarbejdet, men vi har fuldrespekt for Mirsad’s beslutning. Vi håber det bedste for ham i fremtiden2, udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

"Mine udviklingsmuligheder var rigtig gode i Thisted FC, hvor jeg har trænet med nogle rigtig dygtige unge spillere, som også vil det 110% hver gang", udtaler Mirsad Suljic. Jeg føler, at jeg blev presset til det yderste hver gang til de fire ugentlige træningssamlinger, og det har været godt for min udvikling.

Jeg fik opfyldt mit personlige mål med at være med i startelveren og få scoret nogle mål for holdet, og jeg fik bevist overfor mig selv, at jeg kan spille med på 2. Divisionsniveau. Jeg håber selvfølgelig, jeg kan fortsætte min udvikling i en ny klub.

Jeg skylder Thisted FC og alle i spillertruppen og omkring holdet en stor tak for et fantastisk efterår og ikke mindst, at være en del af et fantastisk fællesskab," slutter Mirsad Suljic.

For yderligere oplysninger kontakt gerne:

Mirsad Suljic T. 2080 5220.

Karl Kristian Guldhammer T. 4080 2769.

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC