05-06-2019

Thisted FC satser på ungdommen

Thisted FC har tegnet en 2-årig kontrakt med den 17 årige Tobias Friis der spiller på vores nuværende U19 1. divisionshold.

Kontrakten med Tobias Friis viser, at klubben satser målrettet på at udvikle unge spillere i et godt træningsmiljø. Tobias Friis er også et produkt af det samarbejde Thisted FC har med Sportscollege EUC Nordvest, hvor spillerne kombinerer skolegang på Thisted Handelsgymnasium med elitefodbold i Thisted FC. Tobias Friis startede med fodbolden i Brande IF og spillede senest for Vejle Boldklub inden han i sommeren 2018 flyttede til Thisted for at gå på Sportscollege EUC Nordvest", slutter direktør Karl Kristian Guldhammer.

”Jeg havde ikke forventet at få kontrakt, så min familie, og jeg er rigtigt glade og stolte over, at jeg allerede nu skriver under på min første kontrakt som seniorspiller", udtaler Tobias Friis.

Det er en stor milepæl for mig, at blive kontraktspiller i Thisted FC, og kontrakten er også kommet noget før for os end forventet. Det betyder, at jeg de næste to år forsat kan kombinere min uddannelse og fodbold på højeste niveau, og få min hverdag til at hænge sammen. Jeg vil gerne udvikle mig og blive en helstøbt seniorspiller de næste to år. Jeg ved, at overgangen fra U19 til senior kan være vanskelig, fordi der er højere tempo og mere fysik i spillet. Mit mål for den kommende sæson i 2. Division er at komme tæt på startopstillingen, og det vil jeg gå efter. Jeg ser det også som en realistisk mulighed” slutter Tobias Friis.

Med den udvikling Tobias Friis har haft, så er det på klubbens divisionshold i 2. Division, han kommer til at udfolde sig fremover", udtaler cheftræner Bo Stougaard Thomsen.

Tobias Friis har trænet med fast i førsteholdstruppen hele foråret, og han har vist til træning og i træningskampene, at han allerede nu kan begå sig på divisionsniveau. Han har rigtig fin fart, og høj teknisk niveau og der en afgørende faktor i fodbold. Tobias har gode forudsætninger for at kunne tage de næste skridt i Thisted FC, og han er samtidig en glad ung mand, som er gået godt ind i spillertruppen. Vi har store forventninger til Tobias over tid, og han skal helt sikkert ende med at blive en god divisionsspiller og måske mere”, slutter Bo Stougaard Thomsen.

Yderligere oplysninger:
Cheftræner Bo Stougaard Thomsen T. 2095 5735

Tobias Wedel Friis T. 2232 0238

KOM ENDNU TÆTTERE PÅ THISTED FC